Atletiekvereniging Noorderkempen loopt mee met City Run in Culemborg

Op tweede paasdag, maandag 2 april 2018, werd voor de zevende keer door het eeuwenoude centrum van de stad Culemborg de City Run georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende hardloopfestijn ontwikkelt zich meer en meer tot een belangrijk regionaal evenement. In het  kader van de vernieuwde vriendschapsband tussen Culemborg en Hoogstraten, liepen er ook atleten van de Atletiekvereniging Noorderkempen mee. Zij vonden dit een leuke manier om Culemborg te ontdekken.

De editie van dit jaar stond in het teken van het jubileumjaar Culemborg 700 en dat trok de aandacht. Ondanks het wat miezerige weer hadden zich liefst 800 deelnemers aangemeld voor de 10 km-loop langs de mooiste plekjes van Culemborg, inclusief een stukje dijk met zicht op de prachtige uiterwaarden langs de Lek. Ook Burgemeester Gerdo van Grootheest en wethouder Huub van Oorschot liepen mee (op de 5 km).

http://www.culemborg700.nl/2018/03/26/culemborg-city-run-en-taqwa-cup/

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *